top of page

Keukens in Maastricht

Wil Custers

 

Wil is met Al Dente Keukens al ruim 28 jaar actief in de keukenbranche. Na jarenlang een zaak in het hartje van Maastricht te hebben gehad, besloot hij het roer om te gooien.

Want wat wil de klant nou écht? 

Eenmalig advies of een volledige service?

Wil vindt dat iedereen recht heeft op een gedegen keukenadvies, ook als je niet bij hem een keuken aanschaft. Zo kun je via een eenmalig consult bij hem terecht voor de beste tips en tricks en zet je de eerste succesvolle stappen naar jouw droomkeuken! 

 

Smaakt het naar meer? Dan kun je kiezen voor de volledige service waarin Wil je van A tot Z ontzorgt in de verwezenlijking van je droomkeuken. Van analyse tot smaak- en stijlbepaling en van professionele inmeting naar een volledige montage. De keuze is geheel aan jou.  

 

Werkwijze

Met behulp van Wil ontwikkel je op een relaxte manier jouw unieke keukenplan, gewoon thuis aan de keukentafel. Je hebt daarbij inzicht en transparantie in de kosten. Heb je vragen? Dan beantwoord Wil deze binnen 48 uur.

Na afloop kun jij genieten van je maatwerk keuken die perfect past in de bestaande, dan wel gewenste huiselijke omgeving. Kortom, een droomkeuken zonder alle rompslomp.

 

Benieuwd wat Wil voor je kan betekenen? Maak dan nu een afspraak via het contactformulier!

Contact

Bedankt voor de inzending!

Adres

Ambyerstraat Zuid 74
6225 AJ Maastricht

Een oriënterend gesprek vindt bij voorkeur gewoon bij jou thuis aan de keukentafel plaats.

bottom of page